Gå til sidens indhold
Vi har fra 14. september 2021 organiseret vores statistikker på en ny måde. Har du brug for hjælp til at finde den statistik, du plejer at bruge, eller vil du vide mere om ændringerne, kan du læse mere her.
Vi har fra 14. september 2021 organiseret vores statistikker på en ny måde. Har du brug for hjælp til at finde den statistik, du plejer at bruge, eller vil du vide mere om ændringerne, kan du læse mere her.

Sammenlignelighed

Kontaktinfo

Erhvervslivets Udvikling, Erhvervsstatistik
Helle Månsson
39 17 31 13

hej@dst.dk

Hent som PDF

International organisering og outsourcing

Data fra undersøgelsen vil kunne sammenlignes med data fra de tidligere undersøgelser, som er gennemført i 2007 og i 2012. Endvidere vil det være muligt at sammenligne resultaterne af undersøgelsen med tilsvarende undersøgelser, som gennemføres i en række EU-lande i 2018. Data fra undersøgelsen kan endvidere sammenholdes med data fra Regnskabsstatistik og Generel Firmastatistik for de brancher og størrelsesgrupper, som den dækker.

International sammenlignelighed

En sammenlignelig undersøgelse gennemføres i en række andre EU-lande, og sammenlignelige resultater af landenes undersøgelse vil blive offentliggjort af Eurostat i 2018.

Sammenlignelighed over tid

Der er tidligere gennemført en undersøgelse af danske virksomheders outsourcing i perioden 2001-2006 samt 2009-2011. En række data er indsamlet i alle tre undersøgelser, og vil derfor kunne sammenlignes.

Dokumentation af 2009-2011 undersøgelsen kan læses i den gamle kvalitetsdeklaration om International organisering og outsourcing 2011.

Sammenhæng med anden statistik

Statistikken er, bortset fra den nedre beskæftigelsesgrænse på 50 årsværk, baseret på samme population inden for de private byerhverv som Regnskabsstatistik og Generel Firmastatistik. Data fra disse statistikker for virksomheder med 50 eller flere ansatte kan derfor sammenholdes med statistikken om international outsourcing.

Intern konsistens

Det endelige datasæt har en høj grad af intern konsistens, som har været i fokus i fejlsøgnings- og -opretningsarbejdet.