Gå til sidens indhold

Data til kunder

Danmarks Statistik udarbejder statistik til kunder mod betaling. Det gør vi for at give så mange som muligt adgang til den guldgrube af viden, som ligger i registrene, men som vi ikke har kapacitet til at offentliggøre. Vi sælger kun statistik og udleverer ikke data om enkeltpersoner eller virksomheder, og det er ikke muligt på nogen måde at identificere enkeltpersoner eller virksomheder gennem den statistik, vi sælger. 

Du kan læse mere om hvorfor og på hvilket grundlag vi udarbejder statistik mod betaling og hvordan vi prissætter vores produkter og ydelser på siden: Grundlaget for statistik mod betaling.

 

 


Nyt om statistikprodukter og ydelser


Gravid kvinde med blå sløjfe om maven - 44890263 

Kvinder straffes for at få børn

Økonomistuderende fik i sit studenterjob adgang til registeroplysninger hos Danmarks Statistik og har nu ved afslutningen af sit studie påvist, hvor meget og hvorfor kvinder straffes for at få børn

Læs hele artiklen her

Baby med lyserød strikket peruhue  400x270 px - 33451889 
Overvægt blandt børn rammer skævt

I en ny analyse har DTU Fødevareinstituttet i samarbejde med Danmarks Statistik undersøgt, hvorvidt livsvilkår som uddannelse, familietype, indkomst, geografi og etnisk oprindelse har betydning for overvægt hos børn. Resultaterne viser en klar, social skævhed.

Læs hele artiklen her

4 børn der ligger i græsset og kigger op - 400x270 1466587

Nu fordeles ressourcerne til specialundervisning præcist

Esbjerg Kommune får overblik over hvilke skoler, der har størst behov for ressourcer til specialundervisning og målretter tiltag til elever med særlige behov, ved hjælp af statistikken ”Børn og unge i kommunens institutioner” fra Danmarks Statistik.

Læs hele artiklen her


 

Læs journalistisk vinklede historier om vores produkter og ydelser

Økonomisk model ADAM

Læs magasinet statistisk perspektiv

Kontakt

DST Consulting