Gå til sidens indhold

Infra­struktur

Opgørelserne af infrastruktur omfatter veje, jernbaner, havne, lufthavne og rørledninger.

Introduktion

Statistikken om infrastruktur indeholder om såvel størrelse og udbredelse af infrastruktur som investeringer og vedligeholdelsesudgifter til infrastrukturen til både person- og godstransport.

Statistikken baserer sig på oplysninger enten direkte fra den enkelte infrastrukturejer (private såvel som offentlige) eller, for visse af investeringsoplysningerne fra Nationalregnskabet.

Publikationer

Nøgletal for transport 2011

Nøgletal for transport 2011Publikationen giver en kort beskrivelse af strukturen og udviklingen i gods- og persontransporten ved hjælp af overskuelige tabeller og figurer.

Nøgletal for transport 2011 består af tabeller og figurer samt et afsluttende tekstafsnit med definitioner, noter og kilder, der er anvendt til hver enkelt tabel.


 

Key figures for transport 2011

Key figures for transport 2011Publikationen giver en kort beskrivelse af strukturen og udviklingen i gods- og persontransporten ved hjælp af overskuelige tabeller og figurer.

Key Figures for Transport 2011 består af tabeller og figurer samt et afsluttende tekstafsnit med definitioner, noter og kilder, der er anvendt til hver enkelt tabel.


 

Bag tallene

Flyrejsende i Danmark tager i stigende grad på mellemlange og lange flyrejser

9. januar 2020

Flyrejsende i Danmark tager i stigende grad på mellemlange og lange flyrejser

Antallet af passagerer, som flyver fra danske lufthavne, er steget med 20 pct. på fire år. Og der har især været vækst på de lange og mellemlange flyruter.

Kontakt

Peter Ottosen