Gå til sidens indhold

Animalsk produktion

Hvor meget kød, æg og mælk producerer dansk landbrug? Hvor mange dyr bliver slagtet?

Introduktion
Statistikkerne under animalsk produktion giver detaljerede oplysninger om, hvor mange dyr der bliver slagtet, den gennemsnitlige slagtevægt og pris – foruden eksporten af levende dyr. Produktionen af de enkelte animalske produkter såsom mælk, æg, skind samt kød fra kvæg, svin og fjerkræ.  Derudover belyses mælkeproduktionens anvendelse bl.a. til konsummælk, smør mv. Både for æg og mælk er der oplysninger om den økologiske produktion.
Dokumentation
 

Statistikdokumentation

Få et overblik over statistikkens formål, indhold og kvalitet. Her kan du bl.a. få svar på, hvilke kilder statistikken bygger på, hvad den indeholder og hvor ofte den udkommer.

Hovedtal




Relateret indhold i Animalsk produktion

Fandt du ikke det, du søgte?

Har du brug for hjælp til at finde den rette statistik?
Kontakt vores informationsservice

Har du behov for skræddersyet statistik, hjælp til interviewundersøgelser, eller ønsker du som forsker adgang til mikrodata? Så kan vi hjælpe dig.
Læs mere om vores produkter og ydelser

Tilmeld dig nyheder

Modtag nyheder om de emner, der interesserer dig

Bliv fortrolig med Statistikbank­en


Kusus - Statistikbanken grundlæggende

Kursusoversigt

Kontakt

Mona Larsen