Gå til sidens indhold

Internet, radio og tv

Formålet med statistikken er at give nem og overskuelig adgang til basale fakta og svar på spørgsmål om befolkningens medievaner. Et sted, hvor man hurtigt kan få svar på spørgsmål om medierne, hvad enten man interesserer sig for modtageudstyr eller for befolkningens medievaner.

Introduktion
Statistikken indeholder fx oplysninger om medieforbruget. Man kan se, hvor høje seertal de forskellige tv-kanaler har, og hvor mange minutter danskerne hver dag bruger på at høre radio eller se tv.

Andre statistikområder er annoncering i radio og TV med oplysning om antal og varighed af tv-reklamespots, eller oplysninger om apparater og distribution, hvor man bl.a. kan finde oplysninger om, hvor mange husstande der modtager tv via henholdsvis kabel-tv, parabol eller antenne.

Statistikken har tidligere været offentliggjort i den nu lukkede ”Mediestatistikbanken”, som startede statistikken op i 2004. I 2012 blev statistikken overført til Danmarks Statistiks Statistikbanken. Statistikken dækker over en række tabeller, der til sammen giver et overblik over radio- og tv-statistik.
Dokumentation

Statistikbanken

Link til Statistikbankens tabeller statistikbanken.dk

Følgende er supplement til Statistikdokumentationen:

Statistikdokumentation

Få et overblik over statistikkens formål, indhold og kvalitet. Her kan du bl.a. få svar på, hvilke kilder statistikken bygger på, hvad den indeholder og hvor ofte den udkommer.

Hovedtal


Relateret indhold i Internet, radio og tv

Artikler og publikationer om 'Internet, radio og tv'

Fandt du ikke det, du søgte?

Har du brug for hjælp til at finde den rette statistik?
Kontakt vores informationsservice

Har du behov for skræddersyet statistik, hjælp til interviewundersøgelser, eller ønsker du som forsker adgang til mikrodata? Så kan vi hjælpe dig.
Læs mere om vores produkter og ydelser

Tilmeld dig nyheder

Modtag nyheder om de emner, der interesserer dig

Børn og kultur

Børn og kultur samler statistikken om børns kulturvaner og kulturforbrug.

Børn og kultur

Kurser om statistik

Se kurser udbudt af Danmarks Statistik

Har du lyst til at lære mere om statistikken?

Se vores kursusoversigt her

Kontakt

Henrik Huusom